Merveaframiray Ben İstanbul hospitalde doğum yaptım 2 kez planlı sezeryandi. Vildan hanımda simdi tekrar gidiyorum Vildan hanıma bayramdan önce sezeryan olucam inşallah 4. Sezeryan
aysenarslan Merveaframiray viltan agka dimi bahsettiğiniz doktor hanım. Birde muayne ücreti nedir bende doktor arayışındayım da
Smyranamli Önerirmisiniz doktorunuz iyimi bende dogum için doktor arıyorumda ve dogum fiyatları nedir
Smyranamli Evet ilk dogumum sezeryan istiyorum suan 5 aylık hamileyim bi doktorda kalmak istiyorum ama doktor bulamadım
Merveaframiray Vildan hanımdan ben çok memnunum çok rahat derdimi anlatabildigim ilgili bir doktor benim 4. Sezeryan olduğu için fiyat 25 bin
Smyranamli Bilginiz için çok teşekkür ederim inşallah saglıklı bi şekilde bebeginizi kucagınıza alırsınız ❤️ Benim ilk dogum olucagı için cok korkuyorum
Merveaframiray Benim dördüncü ama benimde endişelerim.var çok normal yani 😊 sizde inşallah istediğiniz gibi bir doktor bulursunuz
Gulhangundas Ben istanbul hospitalde kadın doğumda hemşirelik yaptım viltan hanım iyi bir doktordur aklınızda şüphe olmasın her şeyi detaylı anlatır sorduğunuzda cevapsız bırakmaz