Rezan_korkmaz 23 haftalık olduk 💙 eşim her gün bir isim buluyor..😀 karar veremedikk bir türlüü Asaf Dağhan Göktuğ Sizce hangisi güzel kızlarrr😍👣👣
Yagmurakyurek Rezan_korkmaz isim önerisi isterseniz bendede güzel isim önerileri var 🩵🧿 Ömer Asaf Ömer halis Yiğithan Yiğit Ali Yiğit Alp Alparslan Buğra Yağız Alp Yağız ege Poyraz Ali Poyraz ege Muhammed Emin Yusuf Eymen Alperen Çınar Burhan Emrehan Yunus Emre Yavuz selim Alptekin
tgbmerve Rezan_korkmaz instada isim analizi yapan bir bayan dağ li isimler koymayın demişti nedendi hatirlamiyorim , Göktuğ güzel ama
Rezan_korkmaz Ayseolcay ya teşekkür ederim canım bende Göktuğ diyorum iki kızım var küçük kızım ismi alina eşimde Asaf olsun ikisi uyumlu olur diorr 😀😀😍
Berivankndmr Rezan_korkmaz asaf göktuğ yapın dicem de hem uzun hem uyumsuz ortak karar vereceksiniz artık 😂bizimde ilk çocuğumuz atlas Ege olacak ❤️
Melos9 Rezan_korkmaz evet canım kız ☺️☺️ eşimle daha sevgiliyken kızımız ve oğlumuz olursa isimleri belliydi 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah
Rezan_korkmaz Melos9 ya maşalah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍 benimde iki kızım var birde oğlum olacak inşallah ☺️☺️
MerveKaradeniz İlki Salih Can ikinciye bizde tam karar veremedik ama son konuştuğumuz Koray . Başka isme yanasmazsak ki ya haftaya ya ondan sonraki haftaya doğum olucak.. sizce Koray ismi nasıl
myavocado Rezan_korkmaz ben içlerinden en çok Göktuğ’u beğendim ama hangisini seçerseniz üçü de çok güzel 😊
tgbmerve Rezan_korkmaz eşimi ikna edemiyorum yoksa benimde aklim Göktuğ da🥴😔😔 illa kendi dediği isim olacak vazgeçmiyor