Zele Kizlar merhaba. 5 haftalik gebeyim rabbim herkeze bu duyguyu yasatsin. 2 gundur isalim. Bugun cok afedersiniz isalimde cok kucuk kan gibi bisey gordum. Cok aklima takildi. Sizce normalmi
Ervaablaoluyor Zele cnm bende 5haftalıgım bende ishal ıdım bı kg muz yedım 2gun gecti ama kan gelan görmedim yanlısın vardır belki
Elfn Zele bende 8 haftalık hamileyim o durumu bende çok sık yaşıyorum muz tüketiyorum iyi geliyor elhamdulillah sende muz yemeye özen göster canım ama fazla da yeme o da afedersin kabızlığa sebep olur 😊
GzdemOkur Zele çok su kaybettiğin için bol su içmelisin ya da sulu gıdalar tüketmelisin ishal ile beraber kusman olursa doktoruna haber ver serum bağlanır toparlanırsın panik yapacak biley yok olur öyle şeyler ❤
Zele Elfn bende saha cok yeniyim ilk bebegim olucak ins. 🙏 en kucuk sey aklima takiliyor. Panik atagim var. Hamilelikten dolayi ilacimida biraktim. Soylediginizi deneyecegim kizlar. Cok tesekkur ederim
Esraevrn Kızlar kusura bakmayın ama ben size yanlış bilgide vermek istemem sanki hamile kadınların ishal olmaması lazım bir yerde okudum diye anımsıyorum ama tam emin değilim bence internetten bir araştırın
Zele GzdemOkur bugunden sonra soylediklerinizi dikkate alacagim kizlar. Herkeze saglik diliyorum hem bebislere hem guzel annelerimize