B1cnm kızlar bebek odasında dolaplarınız ya da alacak olduklarını nedir ineterneten sipariş vermeyi düşünüyorum bu yüzden karar vermemişim
Firstpreg B1cnm Merhabalar, ben bebeğim için oda hazırlamadım. Onun yerine anne yanı park yatak aldım. Şimdi de aynı sizin gibi dolap arayışındayım. Hepsiburada ve Trendyol’dan iki kapılı dolaplara bakıyorum. Tabii eşim monte etmeyi kabul ederse ☺️
Nurrr0006 B1cnm dolap yaptırdım ben 3 kapaklı altında da 3 çekmece var park beşiği halısı perdesi avizesini aldım 3lü tablo aldım trendyoldan safari diye geçiyor bide ahşap askı aldım duvara montalancak son olarak 3 çekmeceli şifonyer arayışındayım onun yerine oyuncak dolabı da alabilirim kararsızım
B1cnm Firstpreg ben kızıma oda yapıyorum beyaz beşiği dolap da beyaz almayı düşünüyorum şifonyer bu şekilde düşünüyorum ama eşim beğenmedi bence güzel ikna etmeye çalışıyorum 😂
B1cnm koçtaşta baby darling dolap var bende bi kaç gündür araştırıyorum bak istersen bende onu almayı düşünüyorum
cokbilmismom B1cnm dolap ve beşik beyazsa Şifonyer cok alakasız kalacak bende hiç beğenmedim bu rengi. Hemnes serisini tavsiye ederim. Ben kullanıyorum yatak odamda çok güzel 😊