elmacekirdegii A12_S07 ben 3 gün sonra geçmiştim kanamanız çok değilse geçin bence onlar da terletip nemli bırakır o da geciktirir iyileşmesini
A12_S07 elmacekirdegii evet çok terletip ağlattı beni uzanıp çıkarıyorum biraz hava aldırıyorum dikiş lere doğru mu yapıyorum acaba
elmacekirdegii A12_S07 evet evet ben burada okumuştum çamaşır giymeden etek elbise pijama giyenler vardı hava alsın diye.
Sjsjjsbs Selcennnn bu dikiş çok ıkınmadan mi oluyor yoksa her normal doğumdan sonra mecburi olan bir dikiş mi
Selcennnn Sjsjjsbs benim çatım dardı o yüzden çok fazla dikişim vardı ama benden 1 buçuk 2 ay öncesinde arkadaşım doğum yaptı onun 1 tane dikişi vardı kişiden kişiye değişir vücuduna bağlı herkeste olmuyor ☺️
A12_S07 umrumdadegil yok canm maalesef bende Ankara’ya geldim yavruma süt sagop veriyorum bekliyoruz hala bugün bilgi alcaz o kadar içim yanıyor ki
A12_S07 umrumdadegil inşallah canm benim yarın birkaç ultrason röntgen çekimi olaca nolur dua et iyi çıksın
melisakarademir0606 A12_S07 benim 15 gün sonra dikişlerim düşmeye başladı 40kından sonra bişeyim kalmadı kuru tutmalısın bir de tentürdiyot sür demişlerdi bana ama yapmadım sen yap istersen
A12_S07 umrumdadegil baya dikişim var ama evladım için çabalıyorum sürekli kalkıyorum tek basımayım refakatçi yok Suriyeliler yüzünden rahat yokkı odalar 3 kişilik hijyen sıfır bır sürü oda var ama herkesi aynı odaya tıkıyorlar yazıklar olsun
umrumdadegil A12_S07 aa 2 kişilik değil mi odalar ne saçma 3 kişi aynı odada🙄 oda varsa yaysalardı herkesi ne gerek var yeni doğum yapmışsınız sıkıştırıyorlar
A12_S07 umrumdadegil ben böyle rezillik görmedim valla o kadar dikişim var enfeksiyon kapmamak için kettle da şu ısıtıp klozeti yıkıyorum öyle kullanıyorum