Derinnmom A12_S07 bana bi karışım verdiler onu kullan dediler bi de lavabodan sonra kendimi yıkayacağım suya biraz batikon dök sonra yıkayıp kurut dediler
xhbgns A12_S07 Güzelce kuruladıktan sonra baticon kullanıyorum ben 3 kez de baticonla yıkıyorum yani yukarıdan aşağı doğru
sukran0046 A12_S07 her tuvalete gittigimde belden asagımı yıkıyordum fòn makinasıyla iyice kurutup batikon sıkıyordum yoksa mantar olur demişti doktorum böyle yapmamı tavsiye etmisti
A12_S07 Derinnmom bana birşey demediler ya sadece kuru tut dediler kanamam oluyor illaki sürekli nasıl kuru kalacak bilmiyorum bende batıkonla pansuman yapayım bari
A12_S07 Ankara-58 2 gün oldu bebeğim için Ankara’ya geldim sürekli ayakta duruyorum tek basıma anne otelin deyim ister istemez zor oluyor nasıl düzelecek ya 😞
Ankara-58 A12_S07 cnm bende Ankaradayım 36 gün oldu hala dikisimin bir tanesi iyilesmedi şimdi sürekli kantoron yag yapıyorum bende sıkıldım valla iyilesmedi düzene giremedim oturup kalkamıyorum sizin daha yeni cnm özellikle wc yaparken dikkat et ikinma sakin
xhbgns A12_S07 Gazlı beze bolca döküyorum onunla yapıyorum ilk güb bildiğiniz döküp yıkadık ama sonrasında 3 kez gazlı bezle temizliyorum (ayrı ayrı her defasında gazlı bezi değiştiriyorum)
Dmrcn Merhaba bir şişe distile su alıp yarısını dökün diğer yarısını baticon ile tamamlayın her tuvalet sonrası tahretinizi onla alıp kuru tutun kadın doğumda hemşirelik yaptım doğum sonrası bakım için bunu yapıp veriyoduk
Kubracigimm A12_S07 ben gazlı beze batikon döküp onunla dikiş olan yerlere tampon yapıyordum , sonrasında da güzelce kuruluyordum. Çok kısa zamanda da düştü. Acısını da 3.günden sonra hissetmemeye başlamıştım.
Selcennnn A12_S07 her gün yıkayıp saç kurutma makinesiyle uzaktan kuruttum 2. Gün dikişlerim iyileşmeye başladı başka hiçbir şey kullanmadım ben Ağustos ayında doğum yaptığım için gün içinde sık sık tekrarladım
Sjsjjsbs Selcennnn bu dikiş çok ıkınmadan mi oluyor yoksa her normal doğumdan sonra mecburi olan bir dikiş mi
elifcicek_07 Duş al temiz ve kuru tut ilk 2 hafta da batikon sürmek şart suya oturmayın iplerin su çekmemesi lazım batikon sürün üzerine pamuk ve pamuklu iç çamaşırı o kadar