_ozlmm Esratufan Normal de evet görünüyor ama geç döllenme olunca da gözükmeyebiliyor birde bazı hastane de makineler iyi değil o zaman da gözükmeyebiliyor 7.haftadan itibaren gözüküyor ( 6+5 bebeği gördüm kalp atışı ile beraber)
Ummuhnm Esratufan ben görememiştim canım hiç sitres yapma 7 haftalıkken gördüm kalp atışını da duydum rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın 🤲
Esratufan _ozlmm teşekkr ederm ilk muayenem olcak pazartesi gnü oda 6+1 günlüğe denk geliyor bebeği görür iyüm diye merk edyrm daha önce bi kürtajm oldu şimdi çok merak edyrm sağlıklı olcakmı diye
_ozlmm Esratufan İnşallah sağlıklıdır 🌸 özele gidiyorsanız görme ihtimali devlete göre bir tık yüksek 🤗
Lavin___ Ben de bununla ilgili bir şey sormak istiyorum özel hastanelerde 5. veya 6. Haftada kalp atışını duyamazsak 3-4 gün sonra ya da bir hafta sonra tekrar gittiğimizde tekrar giriş yapıp para ödüyor muyuz?
ayseglisik_46 Lavin___ bı hafta içinde iki kere gidince ücret almıyorlar diye biliyorum bizim burda böyle ama orayi bilemem
ipekkarabulut Kızlar bende 6+2 deyim akıntım biraz fazla ve açık sarı renkte normal mi ? Siz de yaşıyor musunuz ? Önceden bir düşüğüm var korkuyorum biraz o yüzden
Esratufan ipekkarabulut bndede car afedersnz biraz sulu bi akıntı kremsi renkte doktora sorcam ama normal diye biliyrm
Seymatas_123 Kızlar ben 5 +4 haftalik hamileyim doktor keseyim gördü ama bebeği görmedi boş gebelik mi diye çok korkuyorum sizce bu normal mi