Derinnmom Ah canım benim öncelikle geçmiş olsun 💐 bebiş sağlıkla büyüsün seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı şey nerdeyse başıma gelecekti bende gece 4 te suyum gelmesiyle ilk bebeğimde özel takipliydim ama memleketime son haftalarımda geldim ve özelde kendime göre iyi bir doktor bulamadım zaten bizim memlekette tek özel var iki farklı yerinde 2 farklı doktor denedim ama içime sinmedi sert davrandılar bunun bence bazen özeli devleti bile fark etmiyor bu insanlıkla alakalı bir şey bu yüzden doktorlar öyle yaptığı için devlete doğum yapmayı düşündüm ama ebeler hemşireler cidden daha kötü deneyim yaşatacaktı banada o kadar sert davrandı ki ebe, geceydi zaten nöbetçi doktor sancılara baktı ebeler insanca muamele yapmadılar bende doğumun vermiş olduğu bilinçsizlik duygusallık daha doğumhaneye gitmeden moralim bozulmuştu davranıştan kötü enerjiyi almıştım ve o halde asla doğuramazdım rahat edemezdim hemen dedim ben burda doğurmuycam iptal edin yatışımı dedim imzaladım çıktım zaten eşime ebelerin davranışını anlattığımda tamam çık özele gidicez demişti ağlaya ağlaya iptal ettim belki ben çok hassasım bilmiyorum çevremdekiler orada doğum yaptı ama ben o enerjiyle asla doğuramazdım belki daha sinir olacağım şeyler yaşayacaktım iyi ki eşimi arayıp o an böyle yaptılar demişim ağlayarak birde yaptıklarını davranışıda kabul etmiyorlar üste çıkmaya çalışıyorlar iyi ki diyorum şimdi özelde oldum diye işini iyi yapan insanlarla merhametli insanlarla karşılaştırsın rabbim herkesi