Aybarssmom_ Kızlar benim bebe 2 aylık olacak hâlâ emme refleksi güçlü değil hemen uyuya kalıyor, süt kanallarım açılmamış durumda bunun için yapılabilecek bişey var mı
Ebru-29 Aybarssmom_ çenesine vuruyor musunuz? Burnunu ayaklarını sıkın. Süt kanalları açılsın diye de arada sağım yapın sütünüzü buzluğa atın
Acemiiiii Aybarssmom_ benim de öyle ya bebeğim birkaç dakika emiyor sonra kavga ediyor memeyle bırakıyor. Tam bitirmiyor yani. O yüzden doymadı diye düşünüyorum sürekli
ysmn_kck17 Aybarssmom_ goguslerinizi önden biraz sağım yapip sütü memeye getirip bide öyle emzirmeyi deneyin isterseniz . Cnku genelde süt memeye gelene kadar bebekler yoruluyor 🤭
Ebru-29 Aybarssmom_ birkac gün sarılık tehlikesi vardı değeri çok yüksek değildi ama yine de uyuyordu ben zorla dudaklarını açıp meme ucumu ağzına veriyordum mememi sıkıyordum süt ağzına gelince emmeye basliyordu. Yüzüne ufak ufak su da sıçratabilirsiniz
Ebru-29 Aybarssmom_ bu arada boş memeye koymayın evet. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama ben önden sıktırıp bir kaç damla getirip meme ucuma sürüyorum bebek hazır süte geliyor. Sütü çekmeye uğraşmıyor