_ozlmm Cennetkoktu Benim suyum geldiğini ben anlamamıştım akıntı demiştim ertesi gün tekrar gelince doktoruma mesaj attım böyle böyle bir durum var normal mi diye ertesi gün muayeneye çağırdı su olabilir diye gittiğim de gelen akıntı değil suymuş acil ameliyata alınmıştım açıklık yok denilecek kadar az olduğu için 🙈 Yani benim suyum geldikten iki gün sonra doğum oldu ilk gün gitseymişim ilk gün olurmuş herhalde 🙊
Arzuanne Hayır ama hemen gidilmesi lazım açıklık yoksa olması için uğraşırlar çünkü su bebeğin koruması enfeksiyon kapmaması için yatış verirler
Derinnmom Cennetkoktu suyum geldi enfeksiyon riskinden suni ile doğumu başlattılar 10 saat sonra doğurdum
Churcill Cennetkoktu benim sancılarım çok sıklaşmıştı o sıkıntıyla heralde suyum da geldi 😂 yarım saat sonra falan da doğurdum
MayIs_papatyasI Su gelmesini ayrıntılı biri anlataın artık😅mesela yatarken gelirse yatağı ıslatacak kadar mı oluyor,yoksa iç çamaşırını ıslatacak kadar mı?
Churcill MayIs_papatyasI sızıntı şeklinde gelmezse anlarsınız zaten. Benim yatarken gelmişti uyanıktım ama içimden bişey pıt dedi 😂 akıntı gibi bişey değil yani öyle çamaşırı falan ıslatmaz 1 2 bardak vardır heralde belki daha fazla