Sultim Kızlar 35 haftalik olduk başından beri bebek makat geliste dönmüyor acaba nasil döner bilgi verebilir misiniz napsam doner
Anneeadayi3 Sultim umarım sağlıkla kucağınıza alabilirsiniz son zamana kadar dönme olasılığı oluyor diyorlar 35 haftaya kadar karnınız hep sert miydi yumuşak miydi acaba gebelikte karın nasıl olmalı haftanız benden fazla olduğu için sormak istedim
Cemiledag Sultim 28 haftalık hamileyim doğum pozisyonuna geçmiş benim bebeğim bol yürüyüş yaptım şimdi de o pozisyondan çıkmasına uğraşıyorum
amayinedeiyiilerledim Sultim karnınıza ışık tutatak bebeğin ışığı takip etmesini sağlıyorsunuz. İnternete yazarak bi araştırın isterseniz. Instagram da görmüştüm
Baybars355 Sultim ben gormustum vıdeolarda ınstagramda ebeler paylasmıstı cekyat gibi koltuktan asagıya baş asagıya duruyorlardı bı youtube a bakın isterseniz birde uzman doktor ebeler karnın ustunden de donduruyorlardı ellerıyle karına dokunarak onunda vıdeosu var
Cemiledag Sultim çok acaleciymiş bebeğim olabiliyormuş erken dönen doktor öyle dedi döndü İçin çok ağrı oluyor sandece
Sultim Ya bende dogum pozisyon almasini istiyorum 2 normal doğum yaptım baklm galiba bende dönesiye kadar beklicem galiba
Baharatajanova 33.haftada kontrolde baş geliş döndüğünü söyledi doktor. Ama ben sürekli yer değiştirdiğini hissedebiliyorum hıçkırıklarının attigi yerlerden. Zaten doğuma kadar sürekli pozisyon değiştireceğini söylüyor uzmanlarda o yüzden merak etmeyin bence