Esra-135 Kızlar dün kadın doğum doktoruna gittim gebelik planlıyoruz İNŞAALLAH NASİP OLUR AMİNNNNNNNNN . 😄🤗😊 Kullanan var mı kızlar iyi geliyor mu ???
Yvhbb Esra-135 gittiğimde banada vermişti bazen içmeye unutuyorum ama bir yerde okumuştum folik asiti ilaç olarak değilde besinlerden alınmasının bebeğe daha fazla yararı oluyormuş. Enfeksiyonunuz var mı ?
Esra-135 Yvhbb Hayır canım Ben Folice Folik Asit Kullanmıştım dün doktora gittiğimde başka tavsiye ettiğiniz var mı diye sormuştum doktorum da bunu tavsiye etti bir çok Vitamini içinde bulunduruyor demişti.
Yvhbb Esra-135 bende ilk folik asit kullanmaya başladım vajinal enfeksiyonumda vardı 5 günlük bir fitil verdi doktorum ondan sonra hemen hamile kaldım. Şu anda 5 haftalık hamileyim
Kur Canım bende gittim doktor tavsiye etti iki aydır kullanıyorum henüz gebelik olmadı. Şunu merak ediyorum folik asitin herhangi bir zararı var mı sonuçta belki beş ay sonra hamile kalıcam bir süresi yok mu bunu kullanmanın 🥲
Yvhbb Kur normalde gebelik düşünenlere veriliyor ama gebelik varsa ilk üç ay bebeğin gelişimi için öneriyorlar
aslip7 Kur folik asit fazlalığının vücutta hiçbir sakıncası yok çünkü vücut bunu atıyor çok araştırdım gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Kur Peki bir diğer sorum 😂yumurtlama dönemini mi değerlendirmeliyim çatlama döneminde mi ? Bu yolda yeniyim ovulasyon alıp stres de yapmak istemiyorum