Teslimenursevil Hiç büyüyen yumurtam yoktu doktor bundan sonra gelmene gerek yok evde ilaçlarını kendin kullanabilirsin dedi haziran başındada tüp bebek koydurucam o zamana kadar tedaviyi bırakıcam sanırım
Melekprenses Teslimenursevil bencede biraz akisina birak hazirana kadar en azindan baska seylerle ilgilen daha iyi bir sekilde tup bebek tedavisine basla ve sana tavsiyem doktorunu degistir yesim hanimdan daha deneyimli doktirlar var dhaa oncede soylemistim. Sedat beye git mutlaka bir muayene de olsa git durumunu anlat yol gostersin uyarsa devam edersin ..
Teslimenursevil Melekprenses evet bi dahaki ay aslında sedat umura başlıycaktım sonra dedim boşver tüp bebek koydurucam embriyolarım var o zamana kadarda bi dinleniyim çok yoruldum
Asdfj Bende denıyorum olmuyor genelde streste baglı denılıyor inşallah rabbım isteyen tüm kullanırına nasip eder
Buglem-41 Benimde bir yıldır olmuyordu proceive f diye bir vitamin takviyesi verdi doktorum bir ay kullandım ve teste göre şuan hamileyim henüz doktora gitmedim teyit için
Teslimenursevil Buglem-41 araştırırım kuzum bakayım aklımda bulunsun sağolasım inşallah hamilesinidr🙏🏻
Melekprenses Teslimenursevil illa baslamak icin degil bir git randevu alip ilk muayenede sana gosterecegi yol aklina yatarsa devam edersin yirgunlugunuda soyle … belki o direk tup bebek diyecek.
Buglem-41 Teslimenursevil inşallah çok teşekkür ederim Rabbim seninde yüzünü tez zamanda güldürür umarım 🌸
eminedln-27 Asdfj ben ilk oğluma onla hamile kaldım. Şimdi 2. İstiyorum daha yeni aldım başladım bu ay bakalım.
Asdfj eminedln-27 bizede bilgi verir misniz benimde regl yeni bitti bıdahakı regl olana kadar düşüneceğim o arada düşünüp hemen sipariş verrrm inşallah