Merve1712 Kızlar normal dönemimde akıntı olurdu hamileyken hala devam ediyor giderek dahada arttı riski varmı
Annesinin1tanesi Merve1712 bende aynı şeyi yaşıyorum normalde de akıntım oluyordu ama bu sefer fazla ve çok yoğun bir şeklde oluyor ama kokusuz sanırım normal birşey
Twinsmomy24 Merve1712 Benim de arttı doktoruma sordum kaşıntı koku yoksa normal dedi. Siz de danışın isterseniz
MorKelebek54 Merve1712 benim de en basindan beri hep oluyo mecbur fitil kullanmak zorunda ksliukrum ama doktorum bebege bi zarari olmadigini söyledi. Hatta sordum benden kaynakli bisey mi ne bilim vakinal temizligi mimi guzel yapamiyorum da oyle oluyo dedim bu senlik bi durum degil dedi cigu gebe hastamda bu var dedi fitil de bi sure akintiyi kesiyo sonra tekrar basliyo akinti yani ne yaparsan yap gecmiyo maalesef bide kasinti yanma gibi bisi yoksa sorun yok dedi normaldir dedi
Merve1712 Annesinin1tanesi evet canım benimde öyle baya yoğunlaştı bir panikledim kaşıntım falanda yok
Merve1712 Twinsmomy24 bende iki hafta önce sormuştum ilk üç ay ilaç önermiyorum dedi geöer kendiliğinden dedi
MorKelebek54 Merve1712 o zaman normal kuzum ama sen yine de doktorunu bilgilendir haberi olsun benim hep oldugunu bildigi halde ben doktoruma soyluyorum haberi olamai acisindan en azindan
Merve1712 MorKelebek54 çok sağol kuzum desteğin için martın balında randevum gidince söyleyeyim o halde
Gamzeli-21 İç çamaşırlarınızı sürekli temiz tutun, pamuklu olsun. Enfeksiyon riskini ortadan kaldırın. Bol su için. Bazen enfeksiyon yüzünden akıntı oluşuyor