Vandb Dilekormn-44 haftalık değilmi benimde o zamanlarda lavaboya gittiğimde kahverengi kırmızı gibi olmuştu ama normal zamanda olmamıştı doktor normal demişti muaynede ama yinede sizde baktırın
Dilekormn-44 myangelson ama daha gelmedi beyaz akıntı geliyor bi kaç kişiye daha sordum ama normal dediler
myangelson Dilekormn-44 sonuçta kan gelmiş önemli birşey olabilir veya olmayadabilir o yüzden gidip baktirmaniz gerekiyor. Gebelikte gelen lekelenme veya kanama hiçbir zaman normal değildir düşük riski olarak adlandırılıyor. Hiçbir sıkıntı yoksa bile önlem amaçlı ilaç verilebiliyor. Bende mesela önemli amaçlı ilac kullandım 1 ay evde istirahat verdi doktor tuvalet harici kalkmadim sonra geçti lekelenmeler. Üstelik bende kahverengi leke gelmişti. Ayrıca vajinadan geldiğine emin misiniz makattan falan gelmiş olabilir mi ?
Dilekormn-44 Vandb baktırdım canım ama kalp atışı ve kesede çocuk gözükmedi sonra diyor ki doktor ultrasonda bozuk olabilir ama bozuk olsa kese gozükmezdi değil mi ya var de ya yok de çocuk içinde bizde ona göre davranalım demi baştan savdı resmen bizi
Dilekormn-44 myangelson gittim acile doğumhaneye çıkardılar ultrasondan baktılar doktor kalp atışı yok dedi kese de de bisey gözükmüyor dedi ama ultrasonda bozuk olabilir dedi ineyle hapda verdi ama açık eczanelerde bulamadık hafta sonu olduğu için özel hastaneler de ultrasonda bakilmiyormis pazartesinin beklemez ama cidden moralim bozuldu ya var de ya yok de demi görümcem diyor ultrason bozuk olsaydı kese de gozükmezdi o zaman deki kese var içi boş haberiniz olsun de şüpheli bi şekilde olabilir olmayabilirde diyor çocuk
Dilekormn-44 myangelson nasıl sinir oldum ama varya yarın sabah devlete yine gidicem başka bir doktora orda yine şüpheli derse özele gidicem
Dilekormn-44 myangelson nasıl sinir oldum ama varya yarın sabah devlete yine gidicem başka bir doktora orda yine şüpheli derse özele gidicem
myangelson Dilekormn-44 öyle saçmalık mi olurmus ya gerçekten tamam devlet hastanesinin ultrasonlari eski oluyor genelde ama bu kadarını duymamıştım. Özel hastanelerde evet ultrason olmuyor genelde benim de başıma gelmişti doktorunuz varsa numarasını arayıp çağırın demislerdi 🤷🏻♀️ Gittiniz mi doktora ?
Dilekormn-44 Razirazi 6 haftalık ken gittik doktor dedi kese var kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi bende emin olmak için 3 hafta sonraya randavu aldım perşembe günü randavum var normalde kalp atışını perşembe günü bakacaktık