amnehma Devlet hastanesinde gebelik testi yapıyolar mı acaba hemen gebelik testi yaptırmak istiyorum diyince yapmıyolarmış yaptıran varmı acaba aranızda ?
Tlyysf amnehma karamanda önceden yapıyorlardı acilden kan alıp gebelik için yapıyorlardı son zamanlar kaldırmışlar sağlık ocağına vericeksiniz gebelik için kan almıyoruz dediler başka yerde değişirmi bilmem
Kafi amnehma bazen yapıyorlar bazen yapmıyorlar canim yani bana öyle denk geldi ama ben acilde sıra alırken karnım çok ağrıyor diye sıra alıyorum doktora gebelik şüphem var diye söyleyince direk beta istiyor zaten 😂 sende öyle yapabilirsin bence
amnehma Tlyysf bizde karamanlıyız doğma büyüme istanbulluyum ama karaman diyince kimse bilmiyor😂🤦♀️ ve karamanlı çok fazla kişiyle karşılaşmadım😁
Tlyysf amnehma Facebook ta bişey alacak oldum Karaman nerde deyince şok olmuştum 😂😂😂dedim ben nereye geldim
Tlyysf Adenala evet bizde aradık sorduk 500 tl bakarız dediler bizde sağlık ocağını bekledik cumartesi akşamı denemiştik şansımızı sonra erken gebelik testi aldım 50 tl çift çizgi kıpkırmızı vardı
amnehma Adenala özel hastaneye baktırdımda yükselmişmi diye mersk ettim özel hastanelerin fiyatlarıda mâlum baya uçuk🙄🙄