Mucizemses Kızlar Ankara da önerebileceğiniz duyduğunuz yada gittiğiniz ssvd yaptıran öneren bi doktor var mı
063806 Mucizemses bende biraz araştırdım bir doktor ismi bulmuştum ama unuttum ,o da 50-60 bini buluyormuş sanırım ssvd vazgeçtim o yüzden
kimoldugunubilirsinsen Mucizemses Aylin Totan ve Nesrin Fener var ciddi para harcarsınız ama.. Devlette de mamakta bir iki doktor var
063806 Mucizemses 30-40 bin bile baya çok belki bulursun ama hiç doktor adı duyamadım ben işte yapan yok pek sanırım
[silindi] Mucizemses Tuğrul hoca yaptırıyor evet bende kendisine gidiyorum ssvd için bizde biraz sıkıntı çıktı gelisim geriliği vs şuan perinatolojiye de gidiyorum son durum ne olur bilmem ama bende araştırarak bularak gittim kendisi şahane bir doktor tavsiye ederim🤗
Mucizemses [silindi] Mamak bize çok uzak ya ama ilk defa bi devlet doktorunun desteklediğini duydum ne güzel keşke hepsi desteklese
[silindi] Mucizemses evet keşke bende uzun uğraşlar sonucu bulmuştum Instagram’dan birsezeryanhepsezeryandegildir sayfasına bakarsanj il il yaptıran doktorları bulabilirsiniz
Mucizemses [silindi] evet bende ordan buldum 3 4 doktor aradım konuştum 50 60 bin gibi rakamlardan bahsettiler
Mucizemses Sbltk Fatma bolkanı çok duydum bi arkadaşımda onda yaptırmıştı şuan için fiyatı 44 bin dedi ama benim hazirana geliyor doğumum ozaman kaç olur bilemem önceden anlaşma yapmıyormuş ozamanki fiyat neyse o dedi