biranne__ Merve_3351 bende gidicem zaten buraya bilgi almak için giren biri olsam bi anda okusam korkardım doğal olarak bunu kastediyorum neyse tartışarak bi yere varamayız konuyu kapatmak en iyisi ikimizde birbirimizi anlamıyoruz nasılsa
Hulo2105 biranne__ merhaba canım naptın gittin mi doktora ne dedi? Bende aynısını yaşıyorum çok akıntım vardı su gibi az önce wc he gittim parça gibi akıntı gelmiş peynir gibi çok korktum. Yarın sağlık ocağına gidip tahlil vericem salı da kontrolüm var 😔
biranne__ Hulo2105 toz kullandım biraz fayda etti bide krem yazdı aile hekimine gittim. Ama geçmedi doktoruma fitil yazdırıcam fitili 3 aylarda önermiyorlarmış
Hulo2105 biranne__ benim de kaşıntım vardı biraz ve yanma. Bu gün çok yattım herhalde içerde kurudu kurudu akıntı ay parça gibi peynir gelmiş aklım çıktı anlam veremedim ne olduğuna. Geçmiş olsun canım düzelirsin sende inşallah.
Merve_3351 biranne__ tabiki danış ağırsa muhtemelen doktorun yönlediricektir hatta ben ürolojiye enfeksiyon için gittim böbregimede baktı büyümüş aslnda hamileikte oluyormuş sanırm benmki fazla büyümüş