Ikimelekannesi_ Bb95 dun benimki de 100leri gordu ebe muayene etmek istiyorum dedi.ama Bn tedirgin olunca vazgecti bu arada 40+4 olduk bugün sancı var ama düzensiz
bkre_crk_ Ikimelekannesi_ bnimde nisanim geldi alltan muane etti sancilarim basladi ama duzensiz malsef Allah burdaki butun hamilelere kolay dogum nasip etsin ya
Bb95 Ikimelekannesi_ siz hissediyor musunuz peki çok sancı ben hissetmiyorum sadece sertleşme var karnımda bide 100 doğum sancısı diyor internette
Tatar59 Gizemd-01 her gebenin farklı oluyor ama bir sorun yoksa 37 den sonra başlıyor doktorlar genelde.
Arzuanne Benimde hep böyleydi aşırı ağrım yoktu ama nstde çıkıyordu sonra nişan geldi çok da ağrım vardı ben kan gibi olunca acile gittim muayene etti 1 cm açıklık var şuan hala aşırı ağrım avr sancılar düzenli ama düşmüyor süresi bir türlü düşse gitcem
Bb95 Arzuanne peki doğuma yakın mı demek acaba sancım 100lere ilk defa çıktı evet siz diyordunuz dünden beri düşmedi mi hala sancı
Gizemd-01 Tatar59 ben 33+0 ım daha hiç nst girmedim . Sancı vs olmadı arada gaz sancım oluyor sadece.
Arzuanne Bb95 düşmedi doğuma yakın ama ne kadar yakın bilmiyorum ebe 2 güne falan diyordu da 1 gün oldu