Hnfeshnn Kızlar 7+4 hamileyim.. aşırı kusmam var artık safra kusuyorum. Bu durumu yaşayan var mı kaçıncı haftada son buluyor. Bugün acilde serum taktılar eve geldim bi kaç saat sonra yine aynıyım 😔
Smiley87 Hnfeshnn 12 hafta civarı azalmaya başlıyor canım , çok kötüysen doktorundan ilaç isteyebilirsin , ilaç sayesinde en azından yediklerimi çıkarmıyordum ben . Tuzlu krakerler , peynir ekmek iyi geliyor
ceco Hnfeshnn 12 haftada hafifledi benim canım 6 ncı haftamda başladı kusmalarım miğde bulantılarım şimdi 15+4 olduk Nadire’n bulanıyor miğdem kusacakmışım gibi oluyor ama geri düzeliyorum 🙏🏻 Türk kahvesi yut yada salatalık tuzla ye
Duyguentrk Hnfeshnn canım kişiden kişiye değişiyor. Kiminin 3 ay kiminin 6 ay kiminin tüm hamileliği boyunca. Mesela ilk hmile kaldığımda 9 kilo verdim. 9. Ayımdayım hala devam ve verdiğim kiloları daha tam alamadım. Bebek beslenmez diye düşünme o senden alıyor. Allah yardım etsin inşallah en kısa sürede biter.
Sdkabyrm Bende 8. Haftadayım aynı durumdayım canım 1 haftada 3 serum takıldı inşallah geçer bu günlerde 😥😥
Hnfeshnn Sdkabyrm insallah canım geçer 🙏🏻 9 ay sürmesinden korkuyorum annem bana hamileyken 9 ay çekmiş bunu
Hnfeshnn Smiley87 hap kullanıyorum sabah akşam iç diye verdi ama etkisiz onun dışında acilde serum takıyorlar su bile içemiyorum .. 😢
Smiley87 Hnfeshnn hap işe yaramadıysa doktoruna söyle başka verir canım . Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek sonra bebişinin kıpraştıpını hissedeceksin 🤗
Handeckm Benim 14.haftada azaldı canım. Sabırlı olmalısın bende öyleydim cok şükür şimdi daha iyiyiz 17.haftada🙏
EzelGurbuz Kızlar bende aynı durumdaydım o haftalarda yataktan kalkamıyordum ve hiç kilo almadım 13. Haftamdayım tam 12. Haftaya girince geçti bulantılarım 1 haftadır hiç kusmadım sabırlı olun sizin de geçecektir 🙏🏻🙏🏻 Allah sabır versin ve acil şifalar versin
Sinemmurat Ben beş aya yakın çektim zor geçti bana haplar işe yaramıyordu hergğn acildeydim kan kusuyordum beş aydan sonra azaldı sadece sabahları oluyor buna şükür ben hastanede yattım öyle beslendim yürüyecek Halim olmuyordu sende doktorunla görüş gerekirse yatışın yapılsın
momtobe8 Benim 16. Haftaya kadar devam etmisti. Tam gecti diye 18. Haftada demir ilacina baslatti doktorum birdaha basladi onunda biraktim sonra:( kisiden kisiye degisiyor ama kendinizi uzmeyin bebek bir sekilde beslenmeye devam ediyor. Olan size oluyor. Ama en azindan vitaminlerinizi icmeye calisin. Insallah en kisa zamanda gecer.
Bebekveben 7. Haftadan 11.haftaya kadar kustum kaç kez acillik oldum artık kan kusmaya başladım. Sonra birden azaldı. 4 hafta da 4 kiloya yakın verdim ama şimdi yavaş yavaş çoğu şeyi yiyorum