Bebekkkk Cceylann01 beşire hocada aşırı kalabalık olmaya başladı eskiden böyle değildi iyice sıkıldım
Cceylann01 Bebekkkk evet ya aşırı hemde öyle böyle degil gecen biri bana yazmıştı pinar hanımın hastasıymış ama doğuma besire hoca girmis bugün bu dr nöbetçi demisler normal doğummus
Cceylann01 Bebekkkk bana diyor sizde sorun doguma kendimi girecek yoksa o gün kim nöbetiyse omu gelecek diye bende sezeryan olacak kendi gün veriyor tabiki kensi girecek doktorum olarak dedim
Cceylann01 Bebekkkk doğduktan spnra daha iyi kilo alır ins canım zatwn güzel bir haftada doğum olacak sen güzel bakarsin gelisimi güzel olur ins
Bebekkkk Cceylann01 ne alaka kız tabiki kendisi yapr bana gün veriyor mesai saatleri içinde tabiki mesai dışı olsa anlarım nöbetteki girer
Cceylann01 Bebekkkk bende öyle dedim zaten onun ki normal doğum diye heralde besire hoca girdi haftaya doğumu yap bakalım nasıl geçecek bize anlatırsın 😁
Bebekkkk Suhiss Diyarbakır canısı az çok farkımız olsun 😂😂 doğu burası ama burdada pahalı hastaneler var bu uygun hastanelerden devlet hastanesi gibi zaten kalabalık 😂😂😂 mesela bende memoriale gidemiyorum
Yzgl Dünyaparka gidiyorum Ömer yalinkayaya bende fiyatları sordum daha çok erken deyip fiyat bilgilerini vermedi 15+5 şuan
hanDan2323 Yzgl ben dün sordum 15 bin eğer askeri personelde eşiniz 12 bine geliyor Ömer hoca için geçerli
Yzgl Bebekkkk fikrin değişebilir dedi o yüzden biraz dhaa beklemen gerek ben baglatacam diyince yaşımı göstermiyorum 31 yaşındayım doktor 25 sanmış yaşımı çok gençsin daha dogurursun dedi 😃