Lovelovebaby Hanımlar 5+5 de belirtim yok hamile gibi değilim. İlk çocuğumda böyle dgildi . Sizce normal mi
Hurremsultan__ Lovelovebaby Bende böyle bı post açmıştım. Şuan 7 haftalık olduk mide yanması, bel ağrısından duramıyorum 😵💫
Ozlmkl Lovelovebaby Benımde bugün 6 hafta oldu sadece arada kaşık ağrım var ilk gebeligımde adet günüm gelmeden kusmaya başlamıştım bende çok tedırgın oluyorum
ikinci--geliyor Lovelovebaby benimde öyleydi sadece karın ve bel ağrım vardı sonra onlarda gitti. 6.hafta olduğu gün müthiş bir bulantıyla hamile olduğunu hissettim ☺
Hurremsultan__ Lovelovebaby Bende öyle diyordum öyle olmuyor malesef benim iki de çocuğum var zor geçiyor günler bulantım olmasın diye dua ediyorum Çoğu kişi ilk başlarda böyle diyor küçük olduğu için belirti vermiyor zamanla hissedeceksin 💕
ikibebeklianne_1 Lovelovebaby bende ayniyim4+5 belirtiler kayboldu gibi sadece hafif göğüs hassasiyeti var
Lovelovebaby ikibebeklianne_1 benimde bel ağrım oluyor zaman zaman onun haricinde bulantı filan hiç yok