Lavabotuvar 39+5 deyim şu an doktorum normal doğum yapabileceğimi çatımın iyi olduğunu bebeğin kilosunun musait olduğunu falan söyledi ama ben hala yalancı sancı bile yaşamıyorum.. suyumun az olduğunu eğer pazartesiye kadar doğuramazsam sezeryana alacağını söyledi .. stres oldum ne yapmalıyım bilmiyorum 🥺 sancım ve açılmam olması için ne yapabilirim öneriniz var mı? (normal doğurmak istiyorum sezeryana karşı değilim)
Elif-ayhann Lavabotuvar günlerimiz aynı benim doktorumda carsabaya kadar gelmezse suni sancı vericez dedi
Elif-ayhann Lavabotuvar benimde hiç sancı yok bebek dönmüş ama daha kanala inmemiş yürüyüş yapıyorum bu aralar bebeği kanala yönlendirecek egzersizler yapicam belki kendi sancilarim başlar 🥲
Mmeelliikkee Lavabotuvar sıcak duş ve önce sonrası pilates topu dairesel hareketler , ilişki, perine masajı, merdiven in çık , yer silme, hurma…
Hulya-003 Lavabotuvar sancınız gelmesi için doktor müdahale etmeden mi sezeryan dedi yani bu sizi strese sokmaktan başka bir şey değil psikoloji de bu duruma çok etken bol yürüyüş egzersiz yapın sıcak duş alın sancın gelmezse se yakışan yapılırsa suni isteyin
Eddaa57 Bende tam 39 oldum burda bi kaç postta yürüyüş squat ve hurma yediklerini ananas yediklerini söyleyenler olmuş canım he bide korunmasız ilişki falan yazmışlar yani ben henüz yürüyüş dışında bişey denemedim ama yazanların hepsi fayda gördüğünü söylüyor
Dilarademiryurek Eddaa57 yürüyüş ve bol bol duş alarak açılmam olmuştu benim siz de deneyebilirsiniz kızlar duş çok iyi geliyor
Eddaa57 Dilarademiryurek valla her gün duş alıyorum ama çok mu sıcak olması lazım ya da özellikle belli bi süre belime falan mı tutmam gerekiyor 🫣
Lavabotuvar Hulya-003 yok hayır doktorum önce suni sancı vericez ama hiç açılman yok o yüzden sezeryana dönebiliriz dedi bende çok rahatım sanıyordum ama sanırım panik oldum
Dilarademiryurek Eddaa57 çok sıcak olmasına gerek yok ama evet beline kasıklarına göğüs uçlarına tutabilirsin suyu uyarır süreci hızlandırır bir de beline sıcak su tutarken squat yap tam çömel say 10 a kadar tekrarla sürekli iyi gelir
Eddaa57 Lavabotuvar yok malesef bende bugün hurma denemeyi düşünüyorum yani artık 40 haftayı geçerse doktor suni veriyoruz falan dedi o yüzden kendi gelsin istiyorum ama olmuyor
Hulya-003 Lavabotuvar bana da öyle demişti doktor suni aldım doğum yaptım bebeğin suyu kalmamıştı ona rağmen mis gibi 4 kg lik bebek çıkardım 🤣🤣
Mommyshark2023 Lavabotuvar merhaba canım , benim ilk kızımda hiç sancım olmadı 39+6 ya kadar o gün mideme bastırarak indiğini hissettim ve gecesinde sancılarım başladı sonrasında sıklaştı korkma Rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah🌸
__anne__ Hulya-003 ya bir şey soracağım. Kızım 2500 kilo 36 haftalıkken normal doğdu ve tabi ki zorlandım. Şimdi oğlum 39 oldu ve 3500 u geçecek gibi duruyor. Yani doğumdan ziyade kilosundan dolayı zorlanacağım gibi hissediyorum. 4 kiloyu nasıl dogurdunuz🥺 iri bebek kendini ittiriyor daha kolay doğar diyorlar da inanasim gelmiyor🤷🏻♀️
Kubracigimm Lavabotuvar bende aynı bu şekildeydim. Tam olarak 39+5 te suni sancı alarak doğurdum. Güzel bir doğum süreci geçirdim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizde bebeğinizi 🙏
YldrmNUR Lavabotuvar bi çok kişi ilişkiye girdikten sonra sabahına doğumun başladığını yazmıştı istersen sende bi dene kuzu