Ebrar_65 senaa23 yok canım benim kıza benziyor dedi ama bacak arasını görmeden birşey diyemem dedi oda ben çok ısrar ettim diye adam mecbur kaldı 😁
Ebrar_65 senaa23 Evet gerçekten de çok haklısın canım ama devletteki doktorum Eğer belli etseydi söyleyecekti yani burada pek fazla benim Doktorum Şu hafta olsun söyleyeceğim demedi
senaa23 Ebrar_65 yani ben gittiğimde 18+4 dü ama dedi küçük hala özele gitseydim 12 haftaliktan sonra ogrenirdim devlet hastanesi geç söylüyor ugrasmiyolar cok
Ebrar_65 senaa23 ben gittiğimde 13+6 haftalık olmuştuk küçük olduğu için demediler Ama bu sefer gittiğimizde tam 20 haftalık oluyor Devlet Hastanesi biraz geç söylüyor kesin sonuç Detaylı ultrasonda Özel doktor
senaa23 Ebrar_65 bide bişe sorucam canım ben özele gidicem de ayrıntılı ultrason için ayrı para mı aliyolar
Ebrar_65 senaa23 Her yer aynı mı bilmiyorum ama biz kızım da detaylı ultrasona girdiğimizde sadece Detaylı ultrason parasını vermiştik bazıları hem detaylı ultrasyon parasını hem muayene parasını verebilir Ama biz sadece Detaylı ultrason parasını vermiştik