aslansmommmm Annelerim bacak arasındaki sizce kordonmu pipi mi boş mu dolu mu elinde buna benzer usg olan varmı karşılaştırabilirmisiniz 🙊💖 12 haftalik
fadiyee aslansmommmm bence pipi ya hhahahah çünkü ben geçenler de gittiğim de bacak arasında kordon olduğu için hiç bir şey göremedik
ttazeannee aslansmommmm Bence cinsiyet erkek benim kızım olacak bacak arası bomboştu sizinkinde bariz belli oluyor
Prensiminannesiyim Bize kız dedi özeldeki doktorumuz devlette erkek dediler videodan bacak arası fotosunu yakaladım
Aynuranneoluyor aslansmommmm ay bisey sorabilirmiyim acaba bu sefer farkli bi sey yaptinizmi oglunuzu yaparken 😂 pozisyon ovulasyonu beklemek vs vs oyle seyler var diyorlar
Prensiminannesiyim aslansmommmm 13 haftalıkken kesin kız dediler 23.haftada erkek dediler geçen gün şeker yüklemesi için gittiğimde kesin kız dediler 😂
aslansmommmm Busraoz oyy masallah 4 martta ogrenicez bakalm videoyu ezberledm resmen bisey yakalamak icin 😂😂
Busraoz aslansmommmm Ben de öyleydim😅 Sürekli başa sar izle, şimdi 15+1’im ben 11’de gitmiştim bu 11’e ait görsel 14’te artık belli olsun diye gitmiştim heyecandan çekmemişiz😅
Momasil_42 Kızlar bacak arası diyerek eşime vermiş doktor anlıyorsanız yorumlarmısınız Allah rızası için için çok merak ediyorum
aslansmommmm Momasil_42 kuzum hicbirsey anlasilmiyor baska usg varmi neresini cekmis belli degil 🙊 @Ebrarabla_06 baksn birde o daha iyi anlar
Momasil_42 aslansmommmm bunlar var başka da yok hiç bi tame düzgün yok doktorumdan kaynaklı biri başı , diğerleri de ilk haftalara ait 🥲