Umut Sizce 26 haftada 735 grm az mi ya kaç gündür kafaya takıyorum az gibi netten baktığımda ama doktor iyi veya kötü demedi...
Sara Umut Endiselenme zaten ilerki haftalarda iyi beslensen daha cok kilo alir.Mesela meyve sulari,meyveler,yumurta,sud falan cok yediginde icdiginde cocukda irilesme gidiyo yaniki bundan sora yimeyine dikkat et duzelicek dahada articak ❤❤
Mehmetinannesi Umut bende az diye yedim yedim muz cici bebe ve kaşar bebeğe kilo alıdırıyor ama şimdide 38+4 üm ve diyetteyim çünkü bebeğim aşırı kilolu normal doğum istiyorum yani kızlar dikkatli olun
Sara Umut Endiselenme gitdikce duzelicek canini oyle seylerle sikma.Insallah saglikli tombull cocugun olucak.Amin hepimize kismet o guzel gunler 🤗🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏
Mehmetinannesi Umut hergün muz cicibebe ve süt mutlaka yedim meyveli yoğurt kefir arada yedim yemeklerimide hep fazla fazla yedim hem ben hemde oğlum kilo aldık
Burcuugur Kızlar benimde bebeğime 23 haftalık ama doktor 3 gün geri gibi dedi önemli değil dedi ama benimde kafama çok takıldı 513 gram 26 cm miş iyi mi sizce 😐 🤷♀️
Burcuugur TugbaLafci benim de ilk gebeliğim bir gün önceden gidiyor dediklerinde içim rahattı bu son gittiğim de 3 gün geri seri ben çok üzüldüm .sizin de inşllah iyidir bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız
TugbaLafci Burcuugur benim 1 hafta geridendi geç döllenmeden dolayı şuan normal tarihinden 3 gün ilerde gözüküyor ben pek bişey anlamadım bu olaylardan 🤨