minik_kurabiyeee myangelson rica ederimm ne demek amin cümlemizden inşallah 🤲🏻💖 ayy inşallah valla ilk günlere nazaran biraz daha iyiyim psikolojik olarak daha iyi düşünebiliyorum korku yerini heyecana bıraktı 🤭🤭🤭
Elamomy minik_kurabiyeee ben genel oldum Bel agrısı bacak agrısı ve bas agrısı kalan arkadaşlarım var. Resım ıstersen doktor ve hemsıre çeker Yukarı zaten Uyanık goturduler Bebekle kavusma anı vs odada oldu Bıseyden eksık kalmadım yanı :)
minik_kurabiyeee Elamomy genelede uyandığımda direk acıyı hissediyorsun diyolar yani bilemiyorum bakalım hayırlısı doktor hangisini önerirse
Elamomy minik_kurabiyeee yok torba vardı baya sonra aldılar :) 6 saat sonra da yuruttuler İlk yuruyus kolaydı
AselinAnnesi12 Kahverengi ben hiç hissetmedim bile diyebilirim sinek ısırığı gibi bişeydi damar yolu açtırmak bile çok daha acılı bir işlem ona göre
Elamomy minik_kurabiyeee kum torbası koyunca bastırma yok küçük ama belli bir ağırlıkta siyah bir torba koydular üzerimi değişmeden önce de onu aldılar alırken acımadı Daha sonra yatağa vesaire temizleyip üzerimi değiştirdiler
NewMomm1 Seyma-onder bende spinal oldum aklın varsa ilk 1-2 hafta sürekli saat başı 2 saatte bir kafein tüket. Ben ilk 3 gün falan tüketip bırakmıştım öyle bir baş ağrısı yaptı ki yaşayan bilir gözümden yaşlar akıyordu. Kahveyi sakın bırakma tavsiyem.
eceminannesiyim NewMomm1 merhabalar bende 3 gün oldu doğum yapali çok baş ve boyun ağrısı var ağlıyorum o derece geçecek mi acaba sizin yazınızı okudum felç gibiyim sanki 😔
Hurreminyansanayisi Ben spinal oldum mayıs ayında çok rahat geçti ameliyatım fakat bende mi kaldı bilmiyorum belim inanılmaz ağrıyor hala 9 ay olacak