Egemoms1303 Happy Kids e sor demeyin lütfen 😂 telefonumun hafızası yetmiyor bu ara mecbur tek uygulama tek seçenek HappyMom 😂 —Sorum başlıkta— 🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻
umena Egemoms1303 happykidste bu başlık eminim çok açılmıştır uygulamayı yüklemeden de happykidse Google üzerinden giriş sağlayabilirsiniz
Nnoktaa Egemoms1303 tatlı badem yağı. Banyodan yarım saat evvel sür beklet. Gebe okulunda böyle öğrettiler balım.
Hurremsultan__ Egemoms1303 Oğlumun cildi çok çok hassas o yüzden bebekliginde doktoru doğal zeytinyağı önermişti çok ta etkisi oluyor ☺️
minikmucizeemaak Egemoms1303 Doğal zeytinyağı ve içine çok çok az karbonat koydum. 1 saat kadar beklettim sonra tarayıp yıkadım nisana taradım çok fark oldu
Egemoms1303 Hurremsultan__ geçen cildi güzel olsun diye zeytinyağı sürdü kayinvalidem başına vs ertesi gün birden konak oldu koca koca kabuklandi esimde zeytinyağından kaynaklı oldu diyordu. Internette de zeytinyağı ile masaj öneriyorlar tekrar yapmadan sorayım dedim teşekkür ederim 🥰
Hurremsultan__ Egemoms1303 Saf zeytinyağı değilse iyi gelmemiş olabilir, bence doktoruna danışıp öyle kullan
buseyusuf27 Egemoms1303 ben kızımda 1 yasına kdr yasadm onu zeytınyagı surup beklettım sonra bebek konak taragıyla yada bıt taragıyla temızledım sonra yıkadım bazı bebeklerde 1 yasına kdr gecmyosa alerjı de etkılıyormus olusmasına sebeb olyoms.
Egemoms1303 buseyusuf27 yaa evet ve eşimde ilkokula kadar devam etmiş babasina çekerse yandım 🤧 Bende şimdi yağladım güreşe sokcam oğlanı 🤝🏻😂
buseyusuf27 Egemoms1303 🤣🤣🤭 vala öyle oluyor malesef bnm daha başlamadı hazıran yada temmuzdqn sonra baslar konak ıle savasım 🤣 bıde alerjk kızım oğlumda öyle olursa yandım vala artık sebamedın sampuanını alrm herlde kzmda masraf yapmamstm hıc temız ıcerıklı olmasna dıkkat ettım hep bakalım hayrlısı
esnyz14 Egemoms1303 Zeytinyağı sürüp bekletiyorum. Yıkamadan önce ince uçlu bir tarakla tarıyorum yıkıyorum. Birde mustelanın konaklar için şampuanı var ama o şampuanı 3 kere anca kullanmışımdır. Zeytinyağının çok faydasını gördük biz hiç konağı kalmadı. Bu arada başlarda biraz kusturabiliyor zeytinyağı ama haftada 1-2 yaparsanız tarakla da tararsanız zamanla geçecektir 🫶🏼
Egemoms1303 esnyz14 teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 🥰 Neden kusturuyor olabilir ki onu merak ettim 🤭