Sedaerva Kızlar 28 haftalık olduk bugün canım sürekli kahve içmek istiyor türk kahvesi soğuk kahve Nescafe.hep aklımda kahve 🤤günde nekadar içiyorsunuz ben günde iki fincan türk kahvesi içiyorum bazen birde soğuk kahve ekleniyor varmıdır bı zararı acep🥴
Bebelikk Sedaerva ben doktorumla kahve konusunu konuşmasamda genelde 200 mg kahve alımına kadar izin veriyorlar diye biliyorum. Kafein başka içecek ve yiyeceklerde de olduğu için iyi ayarlamak lazım. Kafeinsiz kahveler de var öneri olarak. He hiç bunlara takılmadan her şeyi içenler var mı? Çok var gördüm 😅 tercih meselesi
buseyusuf27 Sedaerva vala kuzenım 2.gebeliği kız hergün içiyor ben pes dedım ama doğurdugu cocuk suan maşallahı var 2 yasında yıne hamıle ıste hala ıcıyo vaz gecmıyor hıc bnce sorun olmaz tabı bunyeden bunyeye degısıyor. Bn ıcemıyorm kahve mesela sadece arada nescafe ıcıyorm
Zuleyhadere25 Çok tüketildiğinde bebeğin gelişimini etkiliyormuş yani en azından günde 1 tane iç fazlası zarar ben hiç içmiyorum çok nadir içerim
Lutulut İnsanlar sigara içiyor hamileyken. Onun kadar hiçbir şey zararlı olamaz.Kendinizi bu kadar sıkmayın. Yasakladıkça daha çok canınız ister. Belki her gün 2 litre kahve içerseniz korktuğunuz başınıza anca gelir 😞
Keliff Ben çay içmediğim için canim hep kahve isterdi günde iki üç kez içerdim ama bende kalp çarpıntısı yaptıgi için doktorum günde bir keze indirdi fazlasını içme dedi
Sedaerva Evet sanırım yasak olduğu için hep aklımda normaldede günde iki büyük fincan içerdim şimdi fincanları küçülttüm🤭günde bire dusureyim ozaman bebeğin gelişimini etkilediğini bilmiyordum.