Srp53 Ayın 3ünde ovulasyonda pik gördüm. Genelde 13 gün sonra adet olurdum pik gördükten sonra. Dün olmam gerekirken olmadım. Bu arada hamile değilim. Son iki haftada da iki antibiyotik bir fitil kullandım. Vajinal enfeksiyon var demişti doktor. Acaba antibiyotik geciktirmiş olabilir mi ? Ama pik gördüğümde henüz yeni başlamıştım. Yumurtlama olmuştu yani. Anlamadım hiç. Belirtim de yok zaten kürtaj sonrası adet belirtilerim yok oldu ama ovulasyonda anlıyordum hangi gün olacağımı.
Antabus Merhaba, ovulasyon testlerine güvenmeyin çünkü beni defalarca yanılttı. Çevremde de şahit oldum birçok kez. Ayrıca ilaç kullanmışsınız etkisi olmuş olabilir belki. Biraz daha bekleyin olmazsa doktora görünürsünüz
Srp53 Antabus hangi konuda yanılttı canım ? Ben innovita kullanıyorum doktor yumurtlaman yakın bir iki güne olur dediği zaman testte de ona göre oluyordu. Akıntıyla da anlıyordum zaten. Yani 4 aydır kullanıyorum pik sonra 13-14 güne adet oldum hep yanıltmadı hiç beni. İlaçlardan olabilir o zaman bilemedim ya.
Antabus Srp53 yalancı pozitif konusunda yanılttı elbette zaten başka seçenek yok :) çevremde de fazlaca rastladım. Akıntı takibi daha sağlıklı diye düşünüyorum ekstra sizi böyle tatmin ediyosa devam edin tabii ben kendi tecrübemi paylaştım. Geçmiş olsun
Srp53 Antabus ben de görüyorum burda bazen pik gösteriyor evet. Ama ben hiç rastlamadım kullandıklarında 😊 sağ ol canım