gulsah_dnz6549 Aynıyız bizimde son 99 😍🥰 Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲❤️
busra_gk19 tugbadurmaz34 Zaman su gibi nasıl bu zamana geldim bilmiyorum son 83 gün 😍😍sağlıcakla hayırlıca kucağımıza alalım hepimiz inşallah♥️
tugbadurmaz34 Anneeadayi3 sanmıyorum yaa çok şükür hareket var toplanması bence o anki pozisyondan kaynaklıdır
bircicekannesiyim tugbadurmaz34 ben de son 99 artık 🤩 çiçek kızıma kavuşmama az kaldı hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alalım yavrularımızı hepimiz inşallah 🌸🩷
tugbadurmaz34 Rmys-fFth ilk zamanlar her çocukta olduğu gibi yeni bir üye illaki olabilir ama zamanla onu kabullenip kardeşi olduğunu anlayacak ve koruyup benimseyecek inşallah 🥰🤲🏻
Fundahakanb tugbadurmaz34 bugün şuan 99 . İlk hamilelikte coook uzunmuş gibi Gecen süre de şuan hem çalışıyorum hem 1. Yle İlgileniyorum derken çoook çabuk geçiyor
tugbadurmaz34 Fundahakanb kesinlikle öyle ilk zamanlar bana aşırı uzun geliyordu ama artık zamanın hızlı geçtiğini düşünüyorum 🥰
ozgekar tugbadurmaz34 Allahım hayırlı doğum versin biz de aynı gündeyiz canım 99 gün kaldı Allah nasip ederse 🥹❤️