• Gebelik
  • Kaç Haftalık Hamilesiniz? 🐣🤰

Evinim canım naptin bugün gittin mi kontrolüne öğrendin mi cinsiyeti merak ettim seni 😊

25umut Malesef gidemedim Almanya’da yaşıyorum bugun randevum vardi iptal ettim eşimin isi vardı benim de almancam olmadığı icin gidemedim

25umut bugun tam 17 haftalik oldum gitseydim bugun ogrenirdim

Elifnur54 toplamda iki kere gittim doktora, testim pozitif çıktığında gittim fakat kese dışında bir şey görmedi 10 gün sonra gel demişti. 10gün sonra tekrar gittim, 6hafta 6 günlüksün dedi ve 3 hafta sonra yine gel dedi. Yani 10haftalıkken tekrar görmek istedi. Ama tabi bu süreç hep devlet hastanesinde oldu. Kalp atışını sordum son muayene de, kalp atışı var ama ben dinletmedim dedi eşimi de muayenede yanıma almadı. Bu sebepten ötürü başka bir doktor arayışına girdim. 10haftalık olduğum da başka dokta gideceğim yani yaklaşık 2 hafta sonra ☺️ (şuan 8+3’üm)

Mkmk1903 merhaba gece 3buçukta sancım başlamıştı sabaha kadar çektim sabah 7buçuk gibi doktorumu aradım hastaneye gittim 11.36 da sezeryanla doğdu kızım. Aslında normal olucaktı 7cm açılmamda vardı ama kafası kordondan dolayı inmedi yoksa sorun yoktu çatımda müsaitti epidural takılcaktı hemen ama başı inmeyince böyle oldu

23 gün sonra

Merveee1996 14 haftalık olduk bizde bu gün 2 li taramayı yaptırdım ama şansıma doktor yokmuş cinsiyet te geçen hafta tahminen cinsiyet bakacaktı ama nazlı çıktı bebeğim göstermedi arkasını döndü bize😃