• Gebelik
  • Kaç Haftalık Hamilesiniz? 🐣🤰

Sevil1996 6+2 amaaa ben çok acıkıyorum karnım kazınıyo hiç yemek yememişim gibi halbuki yarım saat önce yedim

25umut İyi gidiyor çok şükür ara ara aşırı yorgun hissediyorum o kadar.Cinsiyeti henüz öğrenemedik.Sizin nasıl gidiyor,cinsiyeti öğrendiniz mi?

Pinar5558 bizim de iyi gidiyor şükür bazen bencede yorgunluk oluyor ara ara bulantım oluyor
    Cinsiyeti biz öğrendik erkekmiş değişir mi bilmem sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil kiz veya erkek olması 😊

Evinim ayni hafta hamisler denk gelince daha bi mutlu oldum 😊

Sevil1996 merhaba 14 haftayim burun kemiği ense kalınlığı kaç olmalı? 14 haftada neler önemli siz benden öncesiniz daha iyi bilirsiniz🥰

elnare_ merhaba 12 haftada bana bakıldı onlar sanırım o zaman bakılması gerekiyor

13+3 olduk hani zaman su gibi akıp gidiyordu sanki hiç geçmiyor🤗

Evinim son kontrolüm de erkek dedi doktorum da değişir mi bilmem sizin belli mi cinsiyet canım

25umut yok walla canim daha beli degil cuma günü gidecem bakalim o zaman beli olur bugün tam 16+3 gunluk olduk bir kizim var bakalim bu bebisimiz ne olacak

Evinim benim de 2 buçuk yaşında bir kızım var inşallah birde oğlumuz olur
            Kontrole girmeden önce çikolata falan ye canım inşallah gösterir

25umut İnşallah canım inşallah Rabbim bana da her iki meyveden tatmayı nasip eder isteyen herkese nasip eder inşallah