esss_92 29 Şubatta (22. haftamda) özel bi klinikte baktırıcaz biz de. İnşallah güzel sonuçlar alırız🥹🙏🏻 Kendi doktorumda tavsiyesi üzerine gidicez oraya. Doktorumda aynen şunları söyledi “biz kadın doğumcular her muayenede zaten incelemelerimizi yapıyoruz, yüzeysel olarak görüyoruz. Fakat perinatologların kullandığı cihazlar daha gelişmiş oluyor ve bizim görüp, bilemediğimiz kalp, beyin, damar sağlığını daha net görüp, yorumluyor. Radyolog ve kadın doğumcuya detaylıya gitmenizi tavsiye etmem. O yüzden bana gelip ben uzun uzun bakayım demiyorum veya hastanenin radyoloğuna yönlendirmiyorum. Dediğim gibi biz zaten her muayenede gerekli kontrolleri yapıyoruz. Amacımız daha detaylı bilgilere sahip olmak. Bu yüzden imkanınız varsa perinatologa gidin. Detaylı yorum ve bilgiyi ordan almak daha doğru olur”. Devlette perinatolog randevusu yok😑😒 Kadın doğuma alınca verdiği tarihte çok çok ileriye oluyor. En doğru zaman 22-24 hafta deniliyor. Zamanın kaçmaması lazım o yüzden mecbur bebeğimizin sağlığını öğrenebilmek için özele gidicez🤷🏻♀️