GuzelMelegimm Sebihagonul aslaaa kayısı hoşafı içmeyin patlatsınız. O daha çok gaz yapıyor. Kimyon çayı ve rezene çayı için. En önemlisi kimyon çayi. Hemen rahatlatıyor. İkisini karıştırıpta içebilirsiniz. Eczane de kimypn+rezene çayi da var kutu da ona da bakabilirsiniz. Ama gaz yapan şeylerden uzak durun. Kayısı erik hoşafı falan bunlar aşırı gaz ve ağrı yapar
Mombeyza Sebihagonul kuzenim bir yerden turp suyu duymuş kendisi daha yeni sezeryan yaptı ve denedi sezeryandan 2 3 saat sonra çıkarmış gazını.İlk doğumunda 1 gün çıkaramamış
12345bynmerakli Kaysı hoşafıııı, bol suu vee ve içeçeğinize kimyon atın kesin fayda görürsünüz . Nescafe ve çay daha cok narkozu atmak için öneriliyor.
Humeyra_87 GuzelMelegimm Allah razı olsun tam ihtıyacım oldu zaman yazdın hastanedeyım kardeşimi hamen gönderdım rezena çaya
GuzelMelegimm Humeyra_87 kimyon da içebilirsiniz. Hem kimyon güzel de süt yapıyor. Bebeklerin gazını da alıyor.
Humeyra_87 GuzelMelegimm o tozlu oldu için evde içmeyı düşünüyorum 🌹🌹 dün sezeryan oldum hala gazım var
mervemurat16 Sebihagonul kayısı kompostosu için ve bol bol yürüyün ev içinde bile turlasanız oda iyi gelir
HaticeTekin Sebihagonul 1 çay kaşığı kimyon ılık su 1 bardak onu erit ve iç 10 dk sonra faydasını göreceksiniz