sonsuzmasalim Papatyamoms https://www.google.de/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/kelebek/saglik/ahududu-cayi-hamileligi-ve-dogumu-kolaylastiriyor-40031832 burdanda okuyabilirsiniz ☺️
Papatyamoms sonsuzmasalim okudum canım yarın doktoruma sorayim bari açılma vs faalan hiç bişey yoksa denetim yani :)
Papatyamoms sonsuzmasalim biliyorum biliyorum hatta yurtdışında her gebeye ebeler yazarmış ama adaçayı vakasından sonra çaylara karşı bi duruşum değişti:)
sonsuzmasalim Papatyamoms evet bende yurtdışında kalıyorum zaten ama her çay aynı değildir yinede saygı duyuyorum tabi bu düşüncene 😊
Ozge77 Papatyamoms Son kontroller olunca daha bir heyecanlı oluyor. Doktorunuz vanijal muayene yaptımı acaba sizi normal yada sezeryan olarak bişey dedimi şimdiye kadarki kontrollerde ?
Necla06 Papatyamoms çevremde herkes umreye gitti tam zamanında gittiniz dedim herkesten bol bol hurma istedim valla aşırı severim zaten 😍
Papatyamoms Huseminannesi tahmini 22 gün kaldı ama erkek ya geç olur vs diyolar yine 2 3 hafta diye düşünüyorum ort 😀
Papatyamoms Ozge77 şuana kadar normal dedik herşey için, vajinal muayene icin de şancı vs bisey çıkmadan yapmıyormuş yarin belli olur herhalde ufaktan biseyler en azindan kanala inmiş mi napmış onu söyler diye umuyorum 1 haftadır adet sancılarım var
Ozge77 Papatyamoms Anladım canım sancılar başladı artık dediğin gibi . Bende sorucam yarın inmiş mi kanala diye çünkü çok baskı yapıyo ve çatıda ağrı oluyo ilk gebeliğim olunca neye yorulamam gerektiğini de bilmiyorum.
Oznurboluzun Papatyamoms 36+2 gunluguz kızımla son 26 belirti yok malesef çok nadir kasılmalarım oluyor du oda daha olmuyor doktorum plates gibi şeyleri yapabilirsin dedi hurma yemeğe başlıycam hep unutuyorum nedense ama bir iş yapasım yok cabuk yoruluyorum ve bel ağrılarım oluyor şimdilik böyleyiz biz ♥️👼
Papatyamoms Oznurboluzun benim arkadaşım da yalancı kasılmalarım çıkıyordu en son nstde oda çıkmadı boye giderse sezeryan isticem dedi 3 4 gün sonra doğum yaptı nasip yani arkadaşım:)