Nisanurh1 Kızlar 2 gün önce göğüsüme bi sancı girdi hiç böyle olmadı daha önce sağ göğüsüme, normalde regli olucağım zaman ağırırdı sancı girmezdi şimdi ara ara tekrar giriyor regli olmama 4 gün var sizce neden olabilir yaşayan varmı ?
Cerenglr Nisanurh1 sancı bilmiyorum ama ben gebeliğimi aşırı göğüs hassasiyetinden anladım yani o histen dolayı test yapıp öğrendim ☺️
Cerenglr Nisanurh1 ben denememin 5 ayında gebe kaldım. Bana hep takma düşünme oluruna bırak diyorlardı ama her ay çok stres oluyordum bit şey mi var acaba diye korkuyordum. Bu süreçtedir kilo almıştım çok ve bir süre ara vereyim düşüncesine girdim kilo verip o şekilde tekrar denerim demiştim ve o ay gebe kaldım. Anlatmak istediğim eğer çok kafaya takıyorsanız biraz salın stresten kaynaklıda vücut etkileyebiliyor hem siz hem eşiniz için geçerli bir durum ☺️ hayırlısıyla zamanında geliyor mucize içinizi ferah tutun 🙏🏻
Nisanurh1 Cerenglr inşallah 🙏🏻 hayırlısı ne zamansa o zaman olsun dediğin gibi stres baya etkiliyor istemsizce insan takıyor kafasına ☹️