2020 de kizima hamileyken 19.hafta civariydi sanirim normalde belli olmayan yattigimda doğrulmaya calisirken ele gelen disaridan da belli olan dokunuldugunda neredeyse bir elma kadar büyük ele gelen bir kas kitlesi farketmistim farkedince hatta bebegime bir sey oldu orada kaldi zannedip panikle doktora gitmistim doktor da fitik bu dogumda alacagim bu fitiği demisti arada ağri yapmıstı.Sonra hamilelik ilerledi doktor doguma yakin hastaneden ayrildi ben baska doktorda dogum yaptim bu fitik durumumu söyledim mi hic hatirlamiyorum ben dogumda aldi zannediyordum dogumdan sonra da kaybolmustu cünkü hic aklima gelmedi hocam fitigi aldiniz mi diye sormak cünkü bu doktora anlattim mi onu bile hatirlamiyorum 13+1 gebeyim bu aksam o bölgede ağrı oldu bir baktim ayni yerde ayni sislik yine var acaba tekrarladi mi yoksa alinmadigi icin ayni sekilde belirdi mi bilmiyorum basina böyle bir sey gelen var mi dogumda alinsa da tekrar ediyor mu bu fitik denen sey ? Haftalardir yemek yiyince midemde agri oluyordu acaba bundan mi kaynaklaniyordu ben de reflüden diyordum ? Doktoruma mesaj attim muayenede konusuruz korkulacak bir sey yok gebelikte karsılasıyoruz bununla dedi aldim ya da almadim doğumunda demedi dogumumu yaptiran doktora gidiyorum bu hamileligimde de