Bahar03_ Kizlar bugun sancim oldu gittik acile 1 cm acilma ve rahimde yumusama varmis 1 2 gun icinde fazlalasir dedi eve geldik bu sekilde olan varmi ne kadar surede acilma olur 3 cm olmasi lazimmis açılma icin neler yapmam lazim
hyena Bahar03_ bol bol duş al canım merdiven in çık squat hareketi yap rabbim kolay ve hızlı doğum nasip etsin sağlıkla
Rbytkn Bahar03_ doğum sancılarıniz başladı mı ? Hissediyor musunuz yani Düzenli sancılarıniz varsa zaten gelecek saatler içinde açılır ama bu durumda sizi hastaneden çıkartmamis olmaları gerek nst ye baglandiniz mi ?
Buseirgit Bahar03_ çok sıcak değil ama normal banyo suyu ısısında duş al ve duştayken squat yap daha iyi olur
Yunel Bahar03_ canım kesinlikle duş al beline sıcak su tut hatta eşin belini ovsun çok iyi geliyordu inşallah çabucak açılman olurda bir avazda kucağına alırsın eğil kalk hareketleride yap eşin elini tutsun bacaklarını ayırarak otur kalk yap
Bahar03_ Buseirgit teşekkür ederim yapayim onuda pilates topuyla dairesel hareketler ve squat yaptim esimle
Buseirgit Bahar03_ kişiden kişiye değişiyor bence ben büyük kızımda her şeyi yapmama rağmen açılma olmadı suni sancı aldım küçük kızımda bir şey yapmadım 4 cm açılmayla gittim hastaneye