ipeklinaismom bilgeeS benimde hiçbir belirtim olmadı kiloyuda 5. Ay bittikten sonraus almaya başladım kusma bulantk hicbisey olmadi şuan 30+2 yiz
Ea_aylms6 bilgeeS bende 12. Haftanın içerisindeyim şu ana kadar hiçbir belirti olmadı. Ne güzel işte kızz😂
Gulcehir 33.haftadayim Rabbime şükürler olsun ne bulantı ne agri ne kasılma hiç sorun yaşamadım ancak bu hafta agirlastim biraz hala rahatça genital bölge temizliği yapabiliyorum ve çorabımı giyiyorum 20.haftada karnım sismeye başladı onun öncesinde ultrasona gidip görmesem hamile olduğumu bilmezdim şimdi tatlış tekmeleri var tabi
Gulcehir bilgeeS ara ara oluyordu tabi ama bende fıtık var zaten ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum siz hiç sıkmayın canınızı ne güzel rahat bir gebelik geçiriyorsunuz şuan için tadını cikartin
Kardelen19 Bazen bende kendimden şüpheleniyorum acaba anormal olan benmiyim diye insan bı oo diyio midesinin bulanmadini istermi 😅saçma tabi ama yok anam tık yok biraz ayakta kalınca belim kasıklarım ağrıyor o kızımda da ayniydim 4 yaşında şimdi 7 haftalık hamileyim yine aynı
Naciyemutlu bilgeeS kontrollere gitmesem hamile değilim derdim 22 haftalık olduk. Kusma bulantı vs hiç yaşamadım. Gebe okulunda anlatılana göre gayet normal kadınların yüzde yirmisi yaşarmış geri kalanı ya belirtisiz yada az belirtili şekilde tamamlarmış süreci. Kontrollerde sorun yoksa bebeğin haftasıyla uyumluysa hamileliğin tadını çıkar. Mesela ben defalarca hamile kalabilirim diyorum çok rahat geçti 15. Haftada rahimde kasılma gördü doktor ama ben ağrı sızı hissetmedim o zaman bile canın yanmadı mı demişti.. o da geçti Şükür. Yani şanlısın canım belirti olmayabilir
SakinaG Masallah de kiz😅 Iyi guzel iste daha ne istiyon🫠 5ci aya kadar o kadar iyi geciyordu ki diyordum hamilelik buysa 5ini dogururum🤣 yanilmisim asil her sey sonra basliyor, tadini cikar derim🫠 her kesde farkli iste, doktor sorun yok diyorsa tamamdir