Duygu9604 Kızlar bana yanıt verirseniz çok sevinirim idrar yolu 16+4 üz idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar verir mi alt kasıklarımda ağrı mevcut pazartesi idrar tahlili vericem ama enfeksiyon varsa da bebeğe bir zararı var mı içim rahat değil
Egenin_annesi Duygu9604 bendede vardı doğduktan snr küveze aldılar oğlumu enfeksiyon geçmiş ona benden
Hamisbayan Duygu9604 enfeksiyonun yoğunluğuna bağlı birazda canım çoksa antibiyotik veriyorlar azsa toz bir karışım ben kuru dut alıp kaynatıyorum içiyorum doğal yoldan tedavi diyebilirim
Rabiacyrn17 Duygu9604 bende gebeliğin başından beri var ilaçla düşüyor tekrar çıkıyor ama çok yüksek seyretmiyor 39+4 olduk hala var
Miniko_08_17 Bugün Duygu9604 bugün bende idrar yolum enfeksiyonum olduğunu öğrendim doktor erken doluma ve suyun erken gelmesine yol açabilir dedi
Merve_3351 Merve_3351 hemen yarın deneyeceğim. İnşallah işe yarar bugn araştirdm bebek için riskli çok tedirginim
Merve_3351 Duygu9604 6 aylık hamileyim günü birlik toz ilaç antibiyotik fitil 2 gün 4 tane iĝne vuruldum halen geçmedi ALLAH belasını versin prof diye gittiğim kadın bu konuda hiç yardimci olmadı acik acik soruyorum bana urolojiye git diyor kapalıyım ondan mı yapiyor anlamadim bu carsamba tekrar gidicem bakalım internete erken doğum riski taşıdığı söyleniyor
Pamuk Merve_3351 Doktor neden kapalisiniz diye üroloji göndersin ki? Sizin iyiliğinizi düşünmüş.Benim de en son doktorum başedemedi enfeksiyon hastalıklarına gönderdi o halde enfeksiyon yüzünden erken doğum yaptım. Hiçbir doktor kapalisiniz diye öyle bisey yapmaz.
persefoni Merve_3351 bela okumayın bence kapalı olmakla onun alakası olduğunu hiç sanmıyorum benim karaciğerde sıkıntım çıktı dahiliyeye yönlendirdi sonuçta onlar kadın doğum uzmanı yanlış yönlendirmemek için ürolojiye gidin demiştir aksine faydanıza yani.
Pamuk Merve_3351 İyi bir enfeksiyon hastalıklarına gidin dut suyu falan içmeyin hamilelikte Allah aşkına. Dut suyu enfeksiyonumu tavan yaptırdı doktor bir sürü kızdı.Arti olarak enfeksiyondan erken doğum yaptım.Guzel tedavi olun,kimseyi dinlemeyin gebesiniz.
Merve_3351 Pamuk Ya dini yöneliminden ayrımcılık yapiyor gibi geldi bana sırf prof. Diye gittim amniyosentez için ama parayı neye veriyorsan sadece ona bakiyor hicbir sorunu yanitlamiyor bile birde cok para alıyor
Merve_3351 Pamuk Yok canım zatten araştiramdan hicbisi içmem gidiyorum önemsemiyorlar çarşamba tekrar kadin doğuma birde ürolojiye gidicem