Aynurkrm Kızlar 37 . Haftaya giriş yapıyorum bugün 36+5 dim kontrole gittim ve bebek hala makat gelişi egzersiz de yaptım fakat dönmedi kızımız ilk doğumum normaldi doktorum bu haftadan sonra dönmez dedi korkuyorum sezeryanden 😒😒
Aysee1123 Aynurkrm Benim kızım 36+0 da makattı ama 38+0 da baş olmuştu. 39+3 te doğdu zaten 4 ay önce. İhtimal düşüyor zor evet ama imkansız değil bellide olmaz bekleyin bakalım ☺️
ozgekader Aynurkrm inşallah döner canımm benim benimm arkadaşımada tam sezaryen dediler 37.haftasında döndü bebek
Aynurkrm Aysee1123 of bilmiyorum doktorum doçent ve alanında baya iyi bir doktor dönmez diyince bi korku da aldı içimi açıkcası tansiyon ve şeker gebelikte çıktığı için çok dikkatli ilerlemem gerekiyor sanırım 38 e kadar beklemek isteyeceğim serklajda var ayrıca kafam çok karışık
Aynurkrm ozgekader inşallah döner ya doktorum da dönmez kesin diyince kafam çok karıştı ikilemde kaldım hep evde dönmesi için egzerszler de yapıyorum
Derin-derya09 Aynurkrm bende az önce doktordan geldim 38. Haftaya kadar dönmemisti bugün 38+1 dönmüş banada dönmez dedi ama Allahtan umut kesilmez döner inşallah