ipeklinaismom o kadar ped kullanılmıyor hastane size yetişkin bezi takıyor bi gece kalacak olursanız bi kaç ped yetebiliyor. Emzik ilk ay kullanılmıyor ama biberon gerekebiliyor doğumdan sonra hemen süt gelmezse hastane size tek porsiyon mama veriyor ve siz ne ile vereceğinizi resmen şaşırıyorsunuz. Eğer sezeryan olursa doğumdan sonra şekeriniz için petibor bisküvi, bitter çikolata ve sade nefcafe almanızı istiyor hastane baş ağrısı olmaması için kahve içiyorsunuz. Evden size Kays’ı veya üzüm hoşafı getirilmesini istiyorlar kabizlik engellemek için yoksa meyve suyuda olur. 3 çorap yerine patik alabilirsiniz ayaklarınız sisiyor çoraplar sıkıyor bi çorap üstüne iyi patik daha iş görüyor. Bebeğinizi koydukları puset naylon yatak oluyor ona sermek için ayrıca battaniye veya yastık kılıfı alabilirsiniz. Benim göğüs ucum hemen çıkmadı bize göğüs ucu aldırdılar bebek ancak öyle tutup emebildi. Göğüs ucu için krem yada vazelin alın yanınıza çünkü emzirdikten sonra kullanırsanız yara olmuyor sonrasında rahat ediyorsunuz. Gümüş kapak almadıysanız krem sürdükten sonra poşet gibi biseyle kapatırsanizda çok ise yarıyor. Biraz fazla yazdım kusura bakmayın benden önce doğum yapanlar bunları söyledikleri için rahat etmiştim sizde eksik kalmayın istediğimden yazdım