FundaMustafa ipeklinaismom arkadaşlar herşeyiniz çok güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah daha önce doğum yapmış biri olaraktan bol bol çerez ceviz kuru Kays’ı badem fındık kaju hurma tarzı çerezleri ufak çerez poşetlerine koyup onları da çantanıza koyun mutlaka bunları alın hafif minik çikolatalar doğum dan hemen sonra tatlı ihtiyacınız olacak
ipeklinaismom FundaMustafa çikolata yaptıracağım sezeryan ihtimalini karşı sade kahve falan da son aşamada alicam teşekkür ederim önerileriniz için 🌸
Firstpreg FundaMustafa Günaydınlar. Doğumdan hemen sonra bir şey yiyip içmek serbest mi yoksa belli bir saat serumla mı besleneceğiz? Yardımcı olabilir misiniz acaba?
ipeklinaismom MelteM2cck araştırarak yaptım ya bilemedim bebek giyemeyecek belki ama benim için kan olur bkseu olur mecburen bulundurmak istedim hepsini cırtlı paketlere koydum böylece giyilmeyen kirlenmicek buda rahat olcak beim için komple hepsini yıkamak zorunda kalmam gelince
ipeklinaismom Ervan iki yazma biri resim çekimi için şifon süslü ama birinj cikarabilirim belkide çorap içinde sezeryan olursa üşüme çok oluyor o kalmalı bence
Ervan ipeklinaismom hastaneye giderken kafanda olucak yazma ayağında çorap zaten cnm ya onlarda var 4 olcak toplam hepsi
yeschef-13 Hastanemin verdiği listeyi paylaşayım bende sizinle hazırlamayanlar için bize 1 bavulla gelin yeterli bu listede her şey yedekli dediler biz ikram hediye oda süsü vs öyle şeyler istemiyoruz o yüzden hiç eklemedim ekstradan listeye 💐 
ipeklinaismom Esule bende taraftar değilim ama her ihtimale karşı koydum bebek iyi olsunda gerisi önemli değil süt hemen gelcek mi onu da bilmiyoruz çünkü
Esule ipeklinaismom enjektör ya da kaşık yardımıyla verin biberon kullanmayın dediler. Kuzenim çok yeniyken yaşadı meme reddini sütü olduğu halde emmedi çocuk. Yadırgadığım içşn yazmıyorum yanlş anlama. Aklında bulunsun diye 🌼
ipeklinaismom Yorgunanneee21 bunu alayım göğüs ucum çok yok çünkü bazen çok belirgin bazen içine kaçar gibi oluyo 🤣
ipeklinaismom Mrsselvinaz pompamiz var gerekirse götürmek istedim , pijamamizim biri sabahlıkliteşekkür ederim
yeschef-13 Anneoluyorumm00 Merhaba sizin için gerekszi ve fazla olanlar hangisi acaba hazırlarken değerlendirmek istiyorum
buseyusuf27 ipeklinaismom benımde 2.doğumum olck ılkınde ne kdr cok aldıysam fazlasyla gerı geldi bıde pandemıydı oda vs suslemedık hıc erken doğdu kızım tabı smdı oda suslencekse olblr. Ama tulum yada takıma gerk yok bnde cok almstm ama 1 tulum 1 tane hastane cıkısı yeterlı oldu 2 tane yedek zıbın almstm 7 tane bez almıstm sezeryan olcksanız bol kahve petibör bıskuvı almalısınız. Smdi de hazıran temmuz gbı gozkyor doğumum tabı erken olmzsa allahın ıznıyle rabbım kolay doğumlar versn hepmze
ipeklinaismom Esule emzik kaşık da denenebilir evet haklısınız ama normal emziği ben vermek istiyorum bir zamsn sonra uykuya geçişte enazindan
semra2598 ipeklinaismom kendin için dış macunu şampuan tarak bebek için muslin örtüler ve ince kalın battaniye ve sezeryan olma ihtimaline karşı gecelik koy emzirme sütyeni
ipeklinaismom semra2598 emzirme sütyeni koydum şampuan falan gereksiz bence kimse kullanmiyo tatile gitmiyoruz sonuçta tesettürlü olduğum için yere kadar uzun gecelik Tercih etmicemden normal koydum
Sadeceanne2 Firstpreg sezeryan ise 3.4 saat vermiyor lar bilincin kendine gelene kadar normalde hemen veriliyor dur biliyorum
FundaMustafa Firstpreg ben normal doğum yaptım hemen geriye yedim içtim görümcem de aynı şekilde sezeryan oldu oda yedi içti süt yapan şeyler yanınızda bulundurursanız daha iyi olur lütfen gereksiz kullanmayacak eşya götürmeyin arkadaşlar kafanız karışmasın zaten hem stresli hem heyecanlı bi an
Ayglvlkn MelteM2cck yorumunuza bende katılıyorum. Benmde 2. Gebeliğim we çantaya koymicam çok şey war.