Happypinar-8 Sütümü sağıyorum üç saatte bir ama sağıyorum şapır şapır akıyor havluyu bile ıslatıyor bunun nasıl bir çözümü var anneler yardım günde kaç defa üst değişiyorum. Hemşire iki saatte bir sağarsan daha cok süt üretirsin dedi
Tatar59 Happypinar-8 o kendi kendine düzene giriyor. Sağma aralığını belki arttirabilirsin biraz. İlk günler çok normal. Yavas yavas ihtiyacı kadarını üretecek sadece
Haticee_00 Happypinar-8 bunu herkese anlatma nazar olur benimde öyleydi ben saf gibi anlattım sütten kesti azaldı
Hazalaskin Happypinar-8 ben süt toplama kabı almıştım sütüm hep akardı bı kaç ay sonra göğüsler terbiye oluyor alışıyor süt akmamaya başlıyor normal oluyor yani deneyin isterseniz ondan alıp
Happypinar-8 Tatar59 küvezde bebeğim on gündür erken doğum, ne kadarlık bir süre acaba bu napacağımı şaşırdım üst yetişemiyor
Haticee_00 Happypinar-8 sen çok sütüm geliyor yazmadın mı yukarıya süt yetmiyor demişsin şimdi de postta
Haticee_00 Happypinar-8 Bebek bir aydan küçükse normal benimki 52 günlük süt az başlarda şıpır şıpır akardı sızlardi memem sütten anlatma herkese belki anlattım diye nazar değildi bilmiyorum ama neyse sağıp sağıp dondurucuya da atabilirsiniz üç ay ömrü var dondurucuda