Zeyynnpp Gulsah-207 11+3 uz canım biz🥰 sağlıkla kucağımiza alırız inşallah bebislerimizi🤲 cinsiyeti ogrendinmizmi pekii
Ey1812 Gulsah-207 son adet tarihine göre 15+4 olmam gerekiyor ama doktorum son muayenede 16+1 dedi anlamadım
Lumlum Gulsah-207 merhaba iki dakika sonra 15+6yız Allah’ın izniyle bu haftayı da bitiririz inşallah:) nasıl gidiyor hamilelik :)
Gulsah-207 Gulsah-207 Hepimizin erkek sanırım cinsiyetini yazan herkes erkek demiş çevremde de hep erkek duyuyorum 😂
Gulsah-207 Zeyynnpp dün 15+5 te erkek dedi 12 haftalıkken de erkeğe benziyor demişti bu sefer %100 dedi netleştirdik ☺️
Mercan_72 Angel161023 kese sağda mıydı solda mıydı O kadar farklı yöntemler söylüyorlar ki inanki kafam karıştı psikolojimi bozuldu 😀 yok oval olacak. Yok Ramzi teorisi çıkmış kafam karıştı.
Gulsah-207 Lumlum 15+5 de ben ☺️ilk 3 ay çok zor geçti bulantı kusmayı çok şiddetli yaşadım baya kiloda verdim ama bu haftalar güzel boşa demiyorlar gebelikte 2.trimester gebeliğin cennetidir diye keyfini çıkaralım 😅 sizin nasıl geçiyor
Hatice-20 Lumlum bugun gittim.14 +3 erkege benzetiyorum.dedi ama.kesin degil yine 17 de net soylerim.dedi
Lumlum Hatice-20 aaaaa nasıl ya :) erkek olunca direkt anlıyorlar aslında arkasını falan mı dönüyor bebiş :)
Gulsah-207 Cicek0809 hala var ama ilk 3 ay o kadar yoğun yaşadım ki şimdi sabahları kusmam oluyor gün içinde arada bulantı geliyor ama çok kusmuyorum buna şükür diyorum