Sefcerr Arkadaşlar bu hastane ve doktor için bilgi verebilirmisiniz kararsızım bu hastanede doğum yapan varmı?
Momofthemert Sefcerr ben o kadından nefret ettim benim doğum yapıcagım swne yeni açıldı orası bende gittim okulumun hastanesi oldugu için neyse hediye hanımla başladık başta iyiydi doğum yaklaşınca bebemde çok iri değildi başından beri karın öevrwsi gelişmiyor ölebilir riskli şu bu bir sürü bahane buldu erkenden suniyle doğumu başlatmak için neyse güvenmedim ona bir sürü doktora gittim bebeğimin sağlıklı oldugynh tüm ölçülerin haftasıyla uyumlu oldugunu söylediler ve ben başka bir hastanefe doğum yaptım o gündem sonra bir dahada kendisine gitmedim değişik bi kadın 😡
CooperBaby Sefcerr Ben Florya Medical Parka Organ Nakil bölümüne gidiyorum, çokça da memnunum.. Aslında biraz yakın olsam Kadın Doğum bölümünüde tercih ederdim. Zekeriyaköydeyim bayağı mesafemiz var.. Ayda bir defa geliyorum.
Skrbl Hediye hanım için bir arkadaşım uğraşmamak için sezeryana alabileceğini söyledi. Aynı hastane de seval hanıma gidiyorum memnunum ilgili bir doktor