Merhabalar eşimle 9 aylık evliyiz ve 25 haftalık hamileyim. Evlendiğimizden beri kayınvalidemle yaşıyoruz o da sağolsun evi mülteci kampına çevirmeye çalışıyor. Aslında her konuda çok iyi bir insan ama bu konuda çok düşüncesiz. Şimdiki eşinin erkek kardeşi (yaşı 40 50 var) bizde kalıyor ameliyat oldu midesinden kilolu olduğu için temiz bi yerde yaşaması gerek annemde bize gelsin dedi adam 2 aydır bizde..sütyensiz gezmek istiyorum gezemiyorum şimdiki eşi gurbete gidnce tek kalabiliyodum..
Oysaki eski eşiyle ve çocuklarıyla görüşüyor onlarada gidebilrdi neyse şmdi kilolu diye bu da klozete giriyor bende hamileyim ve ayağımda platin var eğilemiyorum bu yüzden klozete giriyorum ama her girdiğimde klozet o kadar piski hiç sifonu çekmiyor😩😩 çok korkuyorum 2 kez enfeksiyon kaptım 10 hafta önce fln her gün çamaşır suyu dökerdim ama artık kaldıramıyorum kokuyu kayınvalideme anne söylede çeksin sifonu diyorum arkasından ben çekerim diyor ya nedenn😫😫😫😭
İçimi dökmek istedim napıcam ben yaa😭 doğumum yaklaşıyor enfeksiyon kapmak istemiyorum 🥺🥺