Verda9224 Kızlar benim de adetim 3 gün gecikti sabah normal test yaptım negatif çıktı acaba erken gebelik testi mi yapsam ne kadar fark eder bilginiz var mı? Bu arada duphaston kullanyrm 2,5 aydır düzene girmişti adetim bu sefer gecikti.
_oznurryavuzz Reglime 3 gün kala erken gebelik testi ile ikinci cizgiyi silik bir sekilde görmüştüm.Ayni gun kan testinde pozitif çıkmıştı.Suanlik 23 haftalık hamileyim çok şükür 🙏🌸
Lykiav _oznurryavuzz adetime 11 gün var ama şu an sol kasığımda ağrı var. İlişkiden de 7 gün geçti acaba yapsam ne sonuç alırım ki erken mi
Sema2525 Gozdeli benim reglim 2 gün gecikti test yaptim tek cizgiydi 6 7 gün sonra yani 9. Gündü sanırım tekrar yaptım çünkü hâlâ regl olmamıştım bu sefer çift çizgi çıktı belli olması 6 gün aldı 😅🤍
Verda9224 Yaa çok sevindim ☺️ umarım benimde öyle olur 🤲🏻 gerçekten insanın psikolojisini çok etkiliyormuş böyle olmam sanıyordum
Tugba1tugba Gozdeli ben 2 gün öncesi pozitif gördüm onun öncesinde belli değildi inşallah hamilesindir sende 🙏
Lykiav Babyada adetimden 3 gün sonraydi. Bazı uygulamada öyle gözüküyor bazısında gözükmüyor bende bilmiyorum yani. Adetim bitti 3. Gün korunmadık
Babyada Lykiav anladım inşallah vardır gebelik, ama çok erken bence de adetinize 4 5 gün kala daha net olabilir
Sema2525 Verda9224 sadece içime doğmuştu ve gecikme olmuştu onun dışında kasıklarda falan ağrı yoktu bende ama kimileri ilk önce o şekilde belirti var diyor