Brokoli bella_xx annem krdeşim hamileyken 3,5 ay görmüş o yüzden fark etmemiş. Bir ay da erken doğurmuş, kısacık geçmiş. Normalmiş reglleri hamileyken o yüzden anlamamış, hiç farkı yokmuş normal döngüsünden
Mutlumomm Öyle olan çok canım benim çok yakın tanıdığım 4 çocuğu var 4 ünde de üstüne görme oldu hamileyken adet olurdu sürekli her insanda olan bir şey değil nadir kişilerde oluyor bu genellikle yani sanmıyorum bebeğin düşeceğini canım ama yine de doktora danışmakta fayda var normal olabiliyor böyle şeyler bazen bize garip ve korkutucu gelse de
Mlssilo- bella_xx benım kuzenım ilk çocuğunda 4 ay boyunca duzenlı adet gördü haberi yoktu hamile olduğundan 4 ayın sonunda kasık ağrıları sıddetlenınce doktora gitti doktor hamilesin 4 aylık dedi şaşırdı düzenli adet görüyorum dedi doktor bazı kadınlarda olabilir demişti şimdi iki çocuğu var maşallah gayet sağlıklılar ama sizde görünüm doktora
Busraoz bella_xx Verdiğiniz hastanenin lab sonuçları ekranına gidin bazı özeller protokol no istiyor, bazıları istemiyor. Onu da özel hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz, yine lab sonuçlarından görürsünüz. Özellerde max 2 saate sonuç çıkıyor genelde. Ben laboratuvar sonuçlarından bakıyorum.
Cennet_kusum16 Ozel hastanede kan verdiyseniz 45 dakika içinde çıkıyor. Onlar aramaz ya da siz aradığınızda telefonda söylemez direk gidip kağıdı almanız gerekiyor
Biyiklikedi Ne değişik bir hastaneymiş o yahu. Yakınsa gitme şansınız var mı? Biz bile meraktan çatladık.